Atena (Autocar) - Revelion 2020

Hotel

⭐⭐⭐ sau
⭐⭐⭐⭐

Perioada

29 decembrie 2019
05 ianuarie 2020

Tariful de persoană include :

🔸 7 nopți cazare în cameră standard
🔸 mic dejun

Servicii incluse în preț

🔸 transport cu autocar (standard international) conform itinerariului;
🔸 6 nopti cazare cu mic dejun la hoteluri de 3*: 2 nopti in Salonic, 4 nopti in Atena;
🔸 tururi panoramice si pietonale in Sofia , Salonic, Meteora, Atena;
🔸 insotitor roman de grup.

Nu sunt incluse în preț
🔸 asigurarea medicala de calatorie (optionala);
🔸 asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
🔸 bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 5€/persoana se practica in Grecia, se achita la sosirea in tara de destinatie;
🔸 excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse;
🔸 bauturile alcoolice sau racoritoare la mesele incluse in program;
🔸 taxele locale, obligatorii in Grecia, si anume: 1.5€/ camera/ noapte la Salonic si 3 euro/ camera/ noapte la Atena (se achita personal, la receptia hotelului);
🔸 Cina Festiva de Revelion la restaurantul hotelului Titania 4* (optionala): 8€/persoana.
 

Preț special:
325€ / adult / pachet


 
ZIUA 1 | BUCURESTI SOFIA ALEKSANDER NEVSKI SALONIC (700 KM)
 
Plecare din Bucuresti, vis a vis de Gara de Nord (coloane) in fata Parcului Ministerului Transporturilor, la ora 05:00, pe traseul Bucuresti Giurgiu Russe. In Bulgaria vom face o oprire in centrul Sofiei, la Catedrala Aleksander Nevski si Biserica Bizantina Sfanta Sofia. Intram in Grecia prin punctul vamal Kulata Promahonas si ne continuam drumul spre Salonic. Seara cazare in Salonic la hotel Vergina 3* (sau similar).
 
ZIUA 2 | SALONIC METEORA SFANTA PARASKEVI ATENA (600 KM)
 
Mic dejun. Dimineata devreme plecam spre manastirile Meteora, ce constituie al doilea centru monahal ortodox, dupa Muntele Athos. Prima vizita va avea loc in Valea Tembi, la Schitul Sfintei Paraschevi, in apropierea caruia exista o mica intrare in stanca ce duce la un izvor subteran, a carui apa este considerata a fi tamaduitoare pentru bolile de ochi. La poalele Meteorelor ne vom opri la atelierul de icoane bizantine, unde vom cunoaste tehnica pictarii acestora, iar in continuare vom vizita doua dintre cele sase manastiri existente (Sfantul Stefan si Manastirea Marele Meteor – intrarile nu sunt incluse, pret informativ 3€/persoana/obiectiv). Dupa un popas pentru masa de pranz, ne continuam drumul spre capitala Greciei. Seara cazare in Atena la hotel Blue Sea 3*(sau similar).
 
ZIUA 3 | ATENA PIREU CARTIERUL OLIMPIC
 
Mic dejun. Tur de oras Atena: Stadionul Olimpic, Parlamentul si Piata Sintagma, Academia, Universitatea, Biblioteca, Pietele Omonia si Karaiskaki, Pireu. Dupa tur, vizita cu ghid local la Acropole (bilet de intrare optional: 20€/adult 18-64 ani, gratuit pentru copii pana in varsata de 18 ani, 10€/adult cu varsta minima 65 ani), leaganul civilizatiei antice elene, monument al arhitecturii mondiale, unde vom admira vestigiile pastrate de aproape 2500 de ani, precum templele Parthenon, Erechteion, Athena Nike, propileele, Odeonul. In continuare strabatem pietonal renumitul cartier Plaka spre Ariopag – primul tribunal din lume, loc de unde a cuvantat Apostolul Pavel prima data atenienilor, Agora, forumul Roman, Mitropolia. Timp liber pentru pranz in cartierul Plaka. Dupa amiaza cazare la acelasi hotel. Seara, masa festiva de Revelion la restaurantul hotelului Titania 4* (sau similar). Cina de Revelion este optionala si se achita la inscriere; tarif: 85€/persoana). Muzica, dans, program specific, surprize! La multi ani 2020!
 
ZIUA 4 | ATENA CAP SOUNION (optional)
 
Mic dejun la ora 10:00. Timp liber la dispozitie. Optional, excursie la Cap Sounion. Vom merge pe traseul Port Pireu Cap Sounion (75 km/sens), un traseu spectaculos, pe malul Marii Egee. Dejun cu masa de peste la o Taverna pe malul Marii Egee, cu perspectiva spre Templul lui Posseidon. Pret (informativ): 80€/ persoana. Include: transport auto, dejun pescaresc, asistenta/ghid (grup minim 20 persoane). Cina si cazare la acelasi hotel in Atena.
 
ZIUA 5 | ATENA CROAZIERA PE MAREA EGEE (OPTIONAL)
 
Mic dejun. Timp liber la dispozitie, sau optional, va propunem croaziera de o zi la trei insule in Golful Saronic (Marea Egee): Insula Egina (unde se poate vizita individual Manastirea Sfantului Nectarie Tavmaturgul, canonizat in anul 1961), Insula Poros si Insula Hydra. Pret informativ: 95€/persoana. Include: transfer hotel port hotel, croaziera, masa de pranz si program artistic pe vas. Seara intoarcere la Atena si cazare la acelasi hotel.
 
ZIUA 6 | ATENA DELFI SALONIC (450 KM)
 
Mic dejun. Dimineata plecam spre Delfi, orasul antic, casa si altarul oracolului in mitologia elena, dedicat zeului Apollo (in legenda homerica, Apollo a fost initial zeul zilei, al luminii si al artelor). Vechii greci considerau Delphi ca fiind centrul universului. A reprezentat secole intregi epicentrul spiritual al lumii antice. Vizita individuala in situl arheologic. Continuam traseul catre Salonic pe ruta: Lamia Larissa Platamonas. Seara cazare la hotel Vergina 3* (sau similar).
 
ZIUA 7 | SALONIC (tur de oras inclus) BUCURESTI (700 km)
 
Mic dejun. In cursul diminetii vom pleca spre Bucuresti tranzitand Bulgaria. Sosirea in Bucuresti este prevazuta seara tarziu, in functie de conditiile de trafic.
 


Vă place acest hotel?

Apasă pe o stea pentru a vota!

Media voturilor / 5. Voturi:

Ți se pare folositor...

Urmăriți-ne pe social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!


Alte oferte

Insulele Maldive

Maldive

Sejur

OBLU SELECT este situat în Atolul Malé Nord și are piscină în aer liber.

Oblu Select

Tenerife

Spania

Last Minute Sejur

Hotelul Botanico y Oriental Spa Garden oferă 3 piscine în aer liber și unități de cazare de lux, înconjurate de grădini atractive, cu vedere la Oceanul Atlantic și vulcanul Teide.

Hotel Botanico

Tokio

Japonia

Sejur

Hotelul APA Shinjuku-Kabukicho Tower pune la dispoziţie unităţi de cazare moderne în zona plină de viaţă Kabukicho.

APA Shinjuku Tower

Cipru

Cipru

Paște Sejur

Camerele Hotelului Cavo Maris Beach oferă aer condiţionat, TV prin satelit şi radio

Cavo Maris Beach Hotel
Distribuie ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Nobil Travel

Despre noi

Newsletter

Consimțămantul în ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal mai sus furnizate, reprezintă un act voluntar.
Rezervă acum

Copyright 2003-2019 © Nobil Travel| powered by ElfNet