Antalya este cunoscută și ca locul paradisiac al plajelor și al iubitorilor de sporturi acvatice se bucură de soare timp de 300 de zile pe an fiind locul perfect pentru un sejur de toamnă plin de relaxare.


Plajele cu nisip moale și apele diafane
Descrisă ca fiind una dintre cele mai accesate stațiuni atât pe timp de vară cât și pe timp de iarnă, Antalya este o binecuvantare pentru turiștii care își doresc un concediu în perioada toamnei, pentru pasionații de sporturi și pentru iubitorii de plajă. Resorturile ultra moderne, plajele curate și petrecerile cu fast care se organizează aici fac din acest loc unul dintre cele mai populate destinații de către turistii veniți în special din Europa.

Ce sa faci în Antalya pe timp de toamnă
Temperaturile din Antalya în timpul toamnei variază de la 28 de grade până la maxime de 30, așa că ai numeroase posibilități de petrecere a timpului, de la băile de soare, la sporturi, distracție, până la vizitarea obiectivelor turistice și shopping.
Dacă îți plac zonele mistice și istorice îți recomandăm să vizitezi Templul Apollo


realizat pe o stancă imensă, de unde vei avea parte de priveliști uluitoare asupra mării de un albastru intens. Iar dacă îți plac promenadele nu trebuie să ratezi faleza din portul orașului vechi Antalya, fiind perfect pentru romantici, boemi și visători. Locul este înconjurat de restaurante care îți vor servi preparate cu specific tradițional, dar și de vase de croazieră și bărci cu motor. Poți încerca și plimbările pe mare către alte stațiuni din Antalya.Și pentru că nici un sejur în Antalya nu se poate termina fără o vizită la unul dintre numeroasele muzee pe care le deține, îți recomandăm să descoperi artefactele valoroase din Muzeul de Arheologie și să îți imbogățești ”patrimoniul cultural personal” admirând cele peste 5.000 de piese de artă expuse.

  

Distribuie ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Nobil Travel

Despre noi

Newsletter

Consimțămantul în ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal mai sus furnizate, reprezintă un act voluntar.

Rezervă acum

Copyright 2003-2019 © Nobil Travel| powered by ElfNet