Barcelona este capitala Cataloniei și doilea oraș ca mărime din Spania.


Unul dintre cele mai încântătoare și mai fascinante orașe ale Europei, un adevărat simbol cultural și istoric al Spaniei, Barcelona ar trebui să se afle între prioritățile oricărui turist care dorește să aibă experiențe de viață frumoase. Situată la întâlnirea munților cu marea, Barcelona domină Coasta Mediteraneană de Vest, atât prin îmbinarea dintre modernitate și tradiție, cât și prin specificul local, care atrage anual milioane de vizitatori.

Contrastele puternice șochează pe aproape oricine: în centrul vechi se află un labirint de străzi înguste, iar în districtul Eixample se găsesc multe clădiri moderniste. Acest lucru, dar și alte amănunte pe care le veți descoperi în acest ghid, fac din Barcelona un oraș cu o istorie bogată, dar în același timp orientat spre un modernism aparte.

Barcelona este și probabil va fi mereu de acum încolo sub puternica impresie a operei lui Antoni Gaudi. Pe lăngă operele sale arhitectectonice bine cunoscute în întreaga lume, Barcelona are de oferit turiștilor care îi calcă pragul o mulțime de alte obiective turistice. Barcelona este cu siguranță o destinație de vacanță ideală și datorita plajelor sale la Marea Mediterană.

Sagrada Familia
Placa d`Espanya
La Rambla

La Pedrera (Casa Mila)
Casa Batllo
Aquarium Barcelona

 

 

Distribuie ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Nobil Travel

Despre noi

Newsletter

Consimțămantul în ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal mai sus furnizate, reprezintă un act voluntar.

Rezervă acum

Copyright 2003-2019 © Nobil Travel| powered by ElfNet