Paradisul exotic din Bali, sau insula unde te simți cu adevărat în vacanță.


În Bali te simţi cu adevărat în vacanţă. Insula, numită şi Dimineaţa lumii, Insula Zeilor şi de îndrăgostiţi Paradis al Îngerilor, este celebră pentru peisajele exotice cu frumoase plaje umbrite de palmieri, recifuri de corali şi ape albastre, munţi vulcanici grandioşi şi apusuri nepământeşti.

Aparţine Indoneziei şi se află între insulele Java Sumatra şi Lombok şi este înconjuratã la nord de Marea Java, iar la sud de Oceanul Indian.

Este străbăută de la est la vest de un lanţ muntos şi datorită naturii vulcanice şi a irigării naturale cu apele venite din munţi, fertilitatea este excepţională şi ajută vegetaţia pădurilor tropicale şi agricultura, în special la cultura terasată a orezului şi la marile plantaţii de cafea şi vanilie.

Insula trăieşte în special din turism şi chiar dacă are renumele unei destinaţii de lux, este de fapt potrivită pentru orice buget, începând de la tinerii care vin cu rucsacul în spate, până la cei foarte bogaţi care debarcă de pe iahturi luxoase. Sunt destule hoteluri sau bungalow-uri cu preţuri foarte rezonabile, care pornesc de la chiar de la 20 de dolari, iar piscină face parte din pachetul turistic, dar şi sofisticate resorturi unde se cheltuiesc multe mii de dolari pentru o săptămâna.

Accesul în Bali e posibil din orice colţ al lumii cu avionul, prin zboruri directe din Europa, America, Australia, din majoritatea ţărilor asiatice şi dinspre marile oraşe al Indoneziei, în aeroporturile internaţionale destinaţia Bali fiind listată prin capitală ei, Denpasar (DPS).Denumită “Dimineața lumii”, această insulă plină de mister și povestiri magice este una dintre cele mai populare destinații turistice. Bali este insula celor 1000 de temple și considerat tinutul Domnului. Modul de viață tradițional în Bali a fost dintotdeauna legat de credința religioasă.

Printre atracțiile naturale ale insulei Bali se află întinsele plaje cu nisip fin, râurile rapide, peșterile sacre și luxurianta pădure tropicala. Moștenirea culturală a insulei este vizibilă peste tot – cele peste 20.000 de temple și palate, numeroasele festivaluri și ceremonii, care imbină teatrul, muzica ăi dansul.În Bali se organizează diverse excursii și tururi, cu autocare, autoturisme, vapoare și chiar avioane, dintre care trebuie amintite:
Kintamani Volcano Tour
The “Mother Temple” and East Bali Tour
Bedugul Tour
North Bali Tour
Monkey Forest and Tanah Lot Tour
Handicraft Villages and Ubud Tour.

  

Distribuie ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Nobil Travel

Despre noi

Newsletter

Consimțămantul în ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal mai sus furnizate, reprezintă un act voluntar.

Rezervă acum

Copyright 2003-2019 © Nobil Travel| powered by ElfNet