Termeni și condiții de utilizare a site-ului

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, S.C. NOBIL TRAVEL  S.R.L. are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Scopul colectării datelor este: efectuarea rezervărilor pentru serviciile de transport și/sau pachetele de servicii turistice pe care le oferim urmare a solicitării dumneavoastră; pentru întocmirea facturilor fiscale aferente serviciilor menționate precum și pentru expedierea acestora prin curierat sau poștă, la domiciliul sau adresa indicate de dumneavoastră. Sunteți obligat(ă) să furnizați datele, acestea fiind necesare efectuarii rezervărilor solicitate de dumneavoastră și întocmirii documentelor de călătorie și facturilor fiscale aferente. Refuzul dumneavoastră de a furniza datele determină imposibilitatea furnizării serviciilor solicitate.

Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator și sunt transmise către alte companii doar pentru a rezerva și finaliza serviciile achiziționate de la S.C. NOBIL TRAVEL  S.R.L. și pentru a vă ține la curent cu toate detaliile serviciilor cerute.

 

Pe viitor, aceste date ne permit să vă informăm asupra activității noastre. În cazul în care nu doriți aceasta, vă rugăm să ne informați la adresa office@nobiltravel.ro

Licență de turism

Poliță de asigurare

Modificări în termenii și condițiile de utilizare:

 

Nobil Travel SRL poate aduce modificări termenilor și condițiilor de utilizare, fără a anunța acest lucru anterior în conținutul site-ului. Vă rugăm, deci, să recitiți termenii și condițiile de utilizare de fiecare dată când accesați sau utilizați acest site. Utilizarea site-ului de catre dumneavoastră, ulterior modificării acestor termeni, constituie acceptarea de către dumneavoastra a termenilor și condițiilor modificate.

 

Aceste reguli sunt în conformitate cu legislația română în vigoare. Încălcarea prevederilor acestui document constituie o violare a drepturilor Nobil Travel SRL și poate atrage răspunderea civilă, contravențională sau, după caz, penală a persoanei în culpă. Conflictele apărute în legatură cu termenii de utilizare ai site-ului vor fi supuse spre soluționare instanțelor judecătorești.

 

Acest site poate conține link-uri către diverse site-uri. Atunci când accesați aceste site-uri, vă aflați implicit în afara site-ului www.nobiltravel.ro și aveți obligația de a respecta termenii și condițiile de utilizare ale noilor site-uri accesate.

 

Date personale

 • Ce informații colectăm: nume, prenume, număr telefon, adresa domiciliu, adresa de e-mail, serie si nr. carte de identitate, serie si nr. pasaport, CNP, data nașterii, vârsta copiilor, locul de muncă, numele companiei (dacă este aplicabil), numărul de înregistrare TVA (daca este cazul).
 • Cum utilizăm datele dvs.: pentru scopuri de business și administrative (în special pentru a vă contacta și pentru a procesa comenzile pe care le plasați pe site-ul nostru), pentru a ne îndeplini obligațiile contractuale, pentru a de a promova bunurile și serviciile noastre și în legătură cu drepturile și obligațiile noastre legale.
 • Dezvăluirea datelor despre utilizatori către părți terte: minimul necesar pentru a ne indeplini obligațiile contractuale pe care le avem față de dvs. – furnizorilor de servicii hoteliere, de transport, turistice, pentru funcționarea afacerii, pentru respectarea obligațiilor legale.
 • Cum sunt securizate datele dvs.: prin utilizarea de soluții tehnice si organizatorice precum: stocarea de informatii pe servere securizate, criptarea transferurilor de date către și de la serverele noastre, permiterea accesului la datele dvs. personale doar când este necesar, criptarea datelor personale, criptarea e-mailurilor, pseudonimizarea și/sau anonimizarea datelor personale.

Utilizatorii site-ului www.nobiltravel.ro își pot exercita drepturile prevazute de Regulamentul (UE) 2016/679 (Regulamentul general privind protectia datelor), respectiv:

 • dreptul de a accesa datele și a primi informații despre utilizarea acestora;
  dreptul de a cere corectarea și/sau completarea informațiilor (dreptul la rectificare);
 • dreptul de a cere ștergerea datelor (dreptul de a fi uitat);
 • dreptul de a restricționa utilizarea datelor;
 • dreptul de a primi datele într-un format portabil;
 • dreptul de a se opune prelucrarii datelor;
 • dreptul de a-si retrage consimțământul pentru prelucrarea datelor;
 • dreptul de a apela către o autoritate de supraveghere.

prin transmiterea unei cereri catre adresa de e-mail: protectiedate@nobiltravel.ro

 

Pentru detalii privind prelucrarea datelor cu caracter personal de catre Nobil Travel SRL, puteti accesa site-ul www.nobiltravel.ro.

Distribuie ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Nobil Travel

Despre noi

Newsletter

Consimțămantul în ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal mai sus furnizate, reprezintă un act voluntar.

Rezervă acum

Copyright 2003-2019 © Nobil Travel| powered by ElfNet