Despre Mauritius


Mauritius este o insulă paradisiacă unde natura a combinat plaje de o frumusețe ireală, păduri luxuriante, munți înverziți, vulcani, recife de corali, dar și o flora și faună exotice. Dacă mai adaugăm și atmosfera multiculturală, clima tropicală, viața de noapte de top și localnicii ospitalieri, cred că ți-am trezit deja interesul

.

Vestita destinație turistică este o Națiune Insulară aflată în Oceanul Indian, la est de Madagascar și se remarcă prin puternice influențe franceze și britanice, desi se află în apropiere de coasta Africii. Capitala insulei este Port Louis, iar cea mai cunoscută stațiune este Grand Baie, unde vei găsi multe restaurante, baruri și unele dintre cele mai bune hoteluri. Mauritius are o suprafata de 2040 km2 si un relief de origine vulcanică, ce consta într-un podiș presarat cu numeroase vârfuri și cratere vulcanice stinse și o magnifica linie de coastă care, împreună cu recifele de corali, se intinde pe 217 km.

Vacanța ta din Mauritius poate fi încărcată sau relaxantă, în funcție de ce-ți dorești. Dacă te tenteaza o vacanță activă, atunci insula îți oferă culmile munților, pădurile exotice cu vegetație luxuriantă sau intinderile nesfârșite de plajă unde poți încerca sporturi nautice. Dacă dimpotrivă, vrei să lenevești toată ziua la soare cu un cocktail în mână și să te retragi din când în când la umbra palmierilor, ai venit unde trebuie.

Poți să nu faci nimic toata ziua, să te bucuri de razele soarelui și de piesajele incredibile de care ești înconjurat. Doar ești in vacanță! După ce ai explorat peisajul terestru plonjează și-n cel subacvatic, în care ți se deschide o nouă lume, necunoscută, dar la fel de uimitoare.
Distribuie ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Nobil Travel

Despre noi

Newsletter

Consimțămantul în ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal mai sus furnizate, reprezintă un act voluntar.

Rezervă acum

Copyright 2003-2019 © Nobil Travel| powered by ElfNet